Okulumuzda bir  e-Twinning projesi daha başlıyor...

Okulumuz İngilizce öğretmeni Yelda Karakaş hız kesmeden 3. e-Twinning Projesine başlıyor. Kendisinin rehberliğinde öğrencilerimiz Türkiye, İtalya, İsveç, İspanya ve Yunanistan'ın dahil olduğu - Romeo&Juliet Alternative Ending - konulu bir projeye katılım sağlayacaklar.

Öğrencilerimiz Shakespeare'in yazdığı Romeo&Juliet oyununa kendi kültürel bakış açılarıyla alternatif bir son hazırlayıp sunacak ve bu şekilde hem kültürel iletişim hem de yaratıcılık ve üretkenliklerini geliştirecekler.

19-02-202419-02-2024

Yayın: 19.02.2024 - Güncelleme: 19.02.2024 13:58 - Görüntülenme: 58