May

Milli Eğitim Müdürümüz Ramazan AŞÇI, Türkiye 3.sü olan okul Korfbol Takımımızı ve Türkiye Kick Boks Şampiyonasında Türkiye 3.sü olan öğrencimiz Aysel AKGÜN'ü makamında misafir ederek, ödüllerini verdi.

May

Okulumuz 8. sınıf öğrencileri Görsel Sanatlar Öğretmenimiz Dilek MENTEŞ rehberliğinde, Bartın Güzel Sanatlar Lisesi tarafından düzenlenen “Haydi Çizgini Göster” desen yarışmasına katılım sağlayarak okulumuzu temsil etmişlerdir.

May

Okulumuz İngilizce öğretmenlerinden Muhammet USLUBAŞ öğretmenimiz bir e-Twinning projesine daha başlıyor.

Stay  Safe On The Internet projesiyle öğrencilerimizin internette güvende kalmalarını, karşılarına çıkabilecek sorunlara çözüm bulabilmelerini, bununla beraber akranlarıyla İngilizceyi kullanarak iletişim kurmalarını sağlamayı amaçlıyoruz.

May

Okulumuz İngilizce öğretmenlerinden Muhammet USLUBAŞ öğretmenimizin danışmanlığında yeni bir e-Twinning projesi daha başlıyor. Projede Türkiye, Romanya, Malta, Bulgaristan ve Gürcistan'dan okullar yer alıyor.

May

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı 2. Dönem 2. Yazılı sınavları da daha önceki sınavlarda olduğu gibi ortak olarak gerçekleştirilercektir.

Ortak sınavlar öğretmenlerimiz tarafından hazırlanacaktır. Yazılı soruları öğretmenler tarafından beraber hazırlancak oulp, soru tipleri açık uçlu ve kısa cevaplı olacaktır. Çoktan seçmeli sorular sorulmayacaktır.

May

Geçtiğimiz yıllarda okulumuzdan mezun olarak Hasan Sabri Cavusoglu Fen Lisesi, Fatih Sultan Mehmet Anadolu Lisesi ve Bartın Lisesi'ne yerleşen öğrencilerimiz Mezunlarla Buluşma Etkinliği kapsamında okulumuza gelip 8. Sınıf öğrencilerimizle görüştüler.

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında okulumuzda kutlama programı düzenlendi. Programda öğrencilerimiz hazırladıkları gösterileri büyük bir coşkuyla sergilediler.

Kutlama programında emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilerimizi tebrik ederiz.

Bayramınız kutlu olsun çocuklar

Mrt

Bugün okulumuzda 18 Mart Çanakkale Şehitlerini Anma Günü ve Deniz Zaferi'nin 109. Yıldönümü programını düzenledik.

Mrt

Okulumuzda 12 Mart İstiklal Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Akif ERSOY'u Anma Programını düzenledik.

Mrt

Bu dönem yapılacak olan Ortak Yazılı Sınavların tarihleri belli oldu.

Geçen dönem de olduğu gibi, bu dönem de 1. Yazılı sınavların bir kısmı Bakanlık ve İl Milli Eğitim Müdürlüğümüz tarafından yapılacak şekilde planlanmıştır.

Mrt

Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında Şubat ayı programına göre "Atasözleri ve Deyimlerin Somutlaştırılması Sergisi" hazırlandı.

Şbt

Topluma vergi ödemenin benimsetilmesi ve vergiyi gönüllü olarak ödeme alışkanlığının arttırılması amacıyla her yıl şubat ayının son haftasında kutlanan Vergi Haftası etkinlikleri kapsamında okulumuzda öğrencilerimize sunum yapıldı.

Şbt

E- Twinning öğrenme programı kapsamında başlattığımız "Karbon Ayak İzine Yolculuk" projemiz Fen Bilimleri öğretmeni SİBEL SAKARYA önderliğinde 5/B sınıfı öğrencileriyle çalışmalarına son hız devam ediyor.

Şbt

MEB tarafından yapılan İlköğretim Kurumları Bursluluk Sınavı (İOKBS)'na ait geçmiş yılların sorularına aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Şbt

Okulumuz İngilizce öğretmeni Yelda Karakaş hız kesmeden 3. e-Twinning Projesine başlıyor. Kendisinin rehberliğinde öğrencilerimiz Türkiye, İtalya, İsveç, İspanya ve Yunanistan'ın dahil olduğu - Romeo&Juliet Alternative Ending - konulu bir projeye katılım sağlayacaklar.