Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında okulumuzda kutlama programı düzenlendi. Programda öğrencilerimiz hazırladıkları gösterileri büyük bir coşkuyla sergilediler.

Kutlama programında emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilerimizi tebrik ederiz.

Bayramınız kutlu olsun çocuklar

Mrt

Bugün okulumuzda 18 Mart Çanakkale Şehitlerini Anma Günü ve Deniz Zaferi'nin 109. Yıldönümü programını düzenledik.

Mrt

Okulumuzda 12 Mart İstiklal Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Akif ERSOY'u Anma Programını düzenledik.

Mrt

Bu dönem yapılacak olan Ortak Yazılı Sınavların tarihleri belli oldu.

Geçen dönem de olduğu gibi, bu dönem de 1. Yazılı sınavların bir kısmı Bakanlık ve İl Milli Eğitim Müdürlüğümüz tarafından yapılacak şekilde planlanmıştır.

Mrt

Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında Şubat ayı programına göre "Atasözleri ve Deyimlerin Somutlaştırılması Sergisi" hazırlandı.

Şbt

Topluma vergi ödemenin benimsetilmesi ve vergiyi gönüllü olarak ödeme alışkanlığının arttırılması amacıyla her yıl şubat ayının son haftasında kutlanan Vergi Haftası etkinlikleri kapsamında okulumuzda öğrencilerimize sunum yapıldı.

Şbt

E- Twinning öğrenme programı kapsamında başlattığımız "Karbon Ayak İzine Yolculuk" projemiz Fen Bilimleri öğretmeni SİBEL SAKARYA önderliğinde 5/B sınıfı öğrencileriyle çalışmalarına son hız devam ediyor.

Şbt

MEB tarafından yapılan İlköğretim Kurumları Bursluluk Sınavı (İOKBS)'na ait geçmiş yılların sorularına aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Şbt

Okulumuz İngilizce öğretmeni Yelda Karakaş hız kesmeden 3. e-Twinning Projesine başlıyor. Kendisinin rehberliğinde öğrencilerimiz Türkiye, İtalya, İsveç, İspanya ve Yunanistan'ın dahil olduğu - Romeo&Juliet Alternative Ending - konulu bir projeye katılım sağlayacaklar.

Şbt

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Okul Spor Faaliyetleri Voleybol Yıldızlar Grup Birinciliği müsabakaları Kastamonu'da başladı. Yıldız kızlarda 3 grupta 10 takımın mücadele ettiği grup müsabakalarında, okul takımımız da yer alıyor.

Şbt

2024 İOKBS BAŞVURULARI 13 ŞUBAT-1 MART 2024 TARİHLERİ ARASINDA OLACAKTIR.

Şbt

22-29 Ocak 2024 tarihleri arasında Antalya'da gerçekleştirilen ve 4 bin 700 sporcunun katıldığı Türkiye Kick Boks Şampiyonası tamamlandı.

Şbt

Yelda öğretmenimiz bir e-Twinning projesine daha başlıyor.

Okulumuz İngilizce öğretmeni Yelda Karakaş rehberliğinde Türkiye, Romanya, Polonya, Portekiz, İtalya ve Yunanistan'ın dahil olduğu dahil olduğu - Gamifying my Class / Sınıfımı Oyunlaştırma - isimli bir proje daha başlıyor.

Ock

Okulumuzda bir e-Twinning projesi daha başlıyor..

Okulumuz İngilizce öğretmeni Yelda Karakaş rehberliğinde Türkiye, Tunus ve Ürdün'den okulların dahil olduğu - GOING BEYOND MY UMWELT - isimli proje başlıyor.

Ock

Okulumuz proje havuzuna yeni bir e-Twinning Projesi daha ekliyor. Fen Bilimleri öğretmenimiz Sibel Sakarya rehberliğinde öğrencilerimiz karbon ayak izini azaltmaya yönelik çalışmalar gerçekleştirecekler.