Okulumuzda Yeni Bir e-Twinning Projesi Daha Başlıyor...

Okulumuz proje havuzuna yeni bir e-Twinning Projesi daha ekliyor. Fen Bilimleri öğretmenimiz Sibel Sakarya rehberliğinde öğrencilerimiz karbon ayak izini azaltmaya yönelik çalışmalar gerçekleştirecekler.

Okulumuz Fen Bilimleri öğretmeni Sibel Sakarya Türkiye'nin farkli şehirlerinin ve Azerbaycan'ın da dahil oldugu - JOURNEY TO CARBON FOOTPRİNT - isimli proje başlıyor.

Projemiz Fen Bilimleri dersinin kazanımlarını içeren gelecekteki dünya ve küresel ısınmanın etkilerini araştırıp çözüm üretmelerini sağlayan, küresel ısınmanın alt başlıklarından olan karbon ayak izini azaltmaya yönelik çalışmalardan oluşmaktadır.

Ayni zamanda öğrencilerin Web 2.0 araçlarını kullanmayi öğrenmeleri ,ders dışı etkinliklerde de yer alip sosyal becerilerini de gelistirebilecekleri bir proje olmayi amaclamaktadir.

Projede çalışacak öğretmenimize, öğrencilerimize ve okulumuza hayirli olsun.

Yayın: 12.01.2024 - Güncelleme: 12.01.2024 21:07 - Görüntülenme: 78